Promotievideo’s OneMBA Global Residencies

Het OneMBA programma is een ‘Global Executive MBA’ dat wordt georganiseerd door vijf topuniversiteiten op vier continenten: Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië.

Het OneMBA programma duurt 21 maanden. Daarbinnen verblijven de studenten 4 keer een week op een ander continent, de zogenaamde Global Residencies. Ze krijgen dan colleges van professoren van de lokale partner universiteit, maar ook van senior-level gastsprekers uit het bedrijfsleven. Zo krijgen zij inzicht in de cultuur, economie en politiek van die regio.

Ook is er volop gelegenheid om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de bedrijfsbezoeken, de groepsopdrachten en de culturele uitstapjes.

Nadat we eerder al een promotievideo mochten maken van de OneMBA European Residency werd FairMedia.tv opnieuw de opdracht gegund om een video te maken. Ditmaal van de Asian Residency die plaatsvond in mei 2015 in Xiamen, China en New Delhi, India.

FairMedia.tv werkte ook voor deze opdracht weer samen met Koen Samson van het Videobureau in Rotterdam. Hij verzorgde editing en motion-design.

Bekijk hier het eindresultaat.