Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Diensten

Wat kunnen we voor je betekenen?

Bedrijfsvideo

Lees je graag lange stukken tekst op internet? Jouw website bezoekers ook niet. Vertel daarom je verhaal met een bedrijfsvideo, ook wel ‘corporate video’ genoemd. Verpakt in beeld en geluid komt je boodschap immers veel krachtiger over. Binnen een paar minuten weten je kijkers wat jouw bedrijf of instelling uniek maakt.

Promotievideo

Wil je klanten werven voor je bedrijf? Studenten voor je opleiding? Deelnemers voor je symposium? Met een promotievideo kun je interesse opwekken bij je doelgroep. Een goede call-to-action aan het eind zorgt voor de gewenste vervolgactie.

Instructievideo

Met een instructievideo leg je aan mensen uit hoe ze iets moeten doen. Door het audiovisueel te maken worden de instructies beter begrepen en onthouden. Een goede instructievideo betaalt zichzelf terug, omdat het je afdeling klantenservice of personeelszaken ontlast.

Videocolumn

Je bent een expert op je vakgebied. Je hebt voor een bepaalde niche gekozen en daar weet je alles van. Maar ben je wel voldoende zichtbaar? Met een goede videocolumn of videoboodschap kun je je professioneel presenteren aan je doelgroep. Door regelmatig iets nieuws te vertellen over je vakgebied bouw je stevig aan je eigen merk en imago.

Evenementvideo

Een evenementvideo of aftermovie is een korte sfeerimpressie van een evenement. Ideaal om weer even onder de aandacht te komen van iedereen die aanwezig was. Maar ook zeer geschikt om je volgende evenement mee te promoten.

Videotestimonial

Wij van wc-eend adviseren wc-eend? Laat anderen liever vertellen wat ze van je bedrijf, product of dienst vinden. Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs. Het mes snijdt bovendien aan twee kanten; je bedrijf staat in het zonnetje en je klant krijgt gratis exposure.

Trailer

Een trailer of teaser video is bedoeld om mensen nieuwsgierig te maken naar ‘meer’. Het begint er immers mee dat je de aandacht van je doelgroep moet zien te krijgen. Heb je eenmaal de aandacht dan kun je ze via een ‘call-to-action’ aan het einde naar meer informatie of een verdiepingsvideo leiden.

Wervingsvideo

Wil je medewerkers werven voor je organisatie? Scholieren of studenten voor je opleiding? Deelnemers voor je symposium? Met een wervingsvideo wek je interesse op bij je doelgroep. Een goede call-to-action aan het eind zorgt voor de gewenste vervolgactie.

Webvideo

Je wilt een webvideo. Om een verhaal te vertellen. Om je doelgroep aan het denken te zetten. Om ze te raken met je boodschap. En om ze te overtuigen. Op een aantrekkelijke manier. Trakteer ze dan op ‘beleving’. En vergeet je ‘call-to-action’ niet.

Websites

Je wilt een nieuwe website. Maar wel eentje die op alle schermformaten en in alle browsers goed tot zijn recht komt. Ook op je smartphone en je tablet. Responsive dus. En met een gebruikersvriendelijk CMS erachter.

WordPress

Je wilt een CMS. Je wilt dat gewone gebruikers je website up-to-date kunnen houden. WordPress wordt als open source Content Management System achter miljoenen websites wereldwijd gebruikt. Zoals deze site waar je nu naar kijkt.