FairMedia.tv Videostudio Hendrik-Ido-Ambacht

Foto: Fotostudio POPpictures

FairMedia.tv opent nieuwe videostudio in Hendrik-Ido-Ambacht

Per 1 januari 2016 heeft het Ambachtse bedrijf FairMedia.tv een videostudio in gebruik genomen. De videostudio is gevestigd in een fraai pand aan de Havenkade 6a.

“We hebben deze stap gemaakt om aan de toenemende vraag naar studio-opnames te kunnen voldoen. Alle kennis, ervaring en faciliteiten die nodig zijn voor een professionele videoproductie zijn aanwezig in deze videostudio. Onder hetzelfde dak zijn ook POPpictures (fotografie) en HIA3D (3D animaties & visualisaties) gevestigd. Deze drie bedrijven vullen elkaar perfect aan op het gebied van digitale mediaproductie”, vertelt Marco van der Ploeg, videoproducent en eigenaar van FairMedia.tv.

De afgelopen jaren is video op internet in een stroomversnelling gekomen. Steeds meer mensen kijken meerdere malen per dag video via hun smartphone, tablet of laptop. “Bedrijven en instellingen spelen hierop in door een bedrijfsfilm of promotievideo te laten maken. Met een kort filmpje maak je een goede indruk en het is een dynamische manier om een boodschap over te brengen.”

Zorginstellingen en scholen maar ook professionals zoals accountants of juristen ontdekken de kracht van videomarketing. Met een korte, persoonlijke videoboodschap of videocolumn die ze via hun website, nieuwsbrief en social media kanalen verspreiden, versterken ze hun merk en imago. Deze video’s worden vaak ook als advertentie ingezet op YouTube, Facebook, Twitter of LinkedIn omdat de verschillende doelgroepen daar goed te bereiken zijn.

Over FairMedia.tv
FairMedia.tv is een creatief bureau voor video op internet. Het bedrijf produceert online video (o.a. bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, videocolumns en videotestimonials) waarmee organisaties zich op een eigentijdse en aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Belangstellenden kunnen contact opnemen voor meer informatie (www.fairmedia.tv) of een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.