Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Portfolio

Een greep uit ons werk

De Volgerlanden – Vroeger & Nu

De wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht bestaat in 2019 alweer 20 jaar. Hoe was het vroeger en wat gaat er de komende jaren gebeuren?

Bekijk video

Website Tatanaio

Voor Tatanaio Subsidie Advies en Projectmanagement maakten we een nieuwe WordPress website. Ook de fotografie is door ons gedaan.

Bekijk website

Stichting Villa Gewoon Bijzonder

Stichting Villa Gewoon Bijzonder wil een kleinschalige woonvoorziening realiseren voor ernstig meervoudig beperkte kinderen en jongvolwassenen.

Bekijk video

I STUDY – MSc BIM

Vier mensen vertellen hun verhaal over de Master in Business Information Management van RSM. Dit is het verhaal van de student.

Bekijk video

I STUDIED – MSc BIM

Vier mensen vertellen hun verhaal over de Master in Business Information Management van RSM. Dit is het verhaal van de alumnus.

Bekijk video

I RECRUIT – MSc BIM

Vier mensen vertellen hun verhaal over de Master in Business Information Management van RSM. Dit is het verhaal van de recruiter.

Bekijk video

I TEACH – MSc BIM

Vier mensen vertellen hun verhaal over de Master in Business Information Management van RSM. Dit is het verhaal van de docent.

Bekijk video

Meet the participants

In september 2017 ging een nieuwe groep deelnemers aan de Executive Master in Customs and Supply Chain Compliance van start.

Bekijk video

Petra de Kam-Bénard

Petra de Kam-Bénard is met de tekst ‘Heavenly Love’ één van de winnaars van de Europese songcontest in het kader van 500 jaar Reformatie.

Bekijk video