Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Women Mean Business @ ECWO

december 19, 2016 | By |

Het Erasmus Centre for Women and Organisations (ECWO) zet zich in voor vrouwen die willen doorgroeien naar leidinggevende posities in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Drijvende kracht achter ECWO is Professor Dianne Bevelander, specialist op het gebied van leiderschapsontwikkeling en diversiteit, die samen met haar team ECWO heeft opgericht en op de kaart gezet.

ECWO biedt verschillende Engelstalige programma’s aan, waarin de uitdagingen die vrouwen tegenkomen wanneer ze de ‘corporate ladder’ beklimmen worden behandeld.

Enkele voorbeelden van programma’s zijn ‘Women in Leadership’, ‘Negotiating for Women: the Key to Career Success’ en ‘Communicating with Power and Impact for Women’. Daarnaast biedt ECWO ook coaching aan.

FairMedia.tv mocht in de herfst van 2016 een zestal video’s voor het Erasmus Centre for Women and Organisations (ECWO) produceren.


Corporate Video

Deze corporate video maakt duidelijk waar ECWO als instituut voor staat en wat zij de doelgroep te bieden heeft.


Trailer Video

Als afgeleide van de corporate video maakten we een korte trailer die als doel heeft om de interesse op te wekken en nieuwsgierig te maken naar ‘meer’.


Coaching Video

In het verlengde van de verschillende programma’s biedt ECWO ook coaching aan. Deze video maakt duidelijk wat coaching precies inhoudt.


Video Testimonials

In deze video testimonials vertellen deelnemers met verschillende nationaliteiten en achtergronden over hun ervaringen.
De video’s worden ingezet op de website en social media kanalen van ECWO met als doel om potentiële deelnemers te informeren, te overtuigen, en aan te zetten tot actie.