Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube Interactive Cards – Wat is het en wat kun je ermee?

juni 4, 2015 | By |

Met YouTube Cards kun je een interactieve laag aan je video toevoegen. Bijvoorbeeld om op een bepaald punt in je video een link naar je website te laten verschijnen, of een link naar een andere YouTube video of playlist.

Er zijn verschillende soorten YouTube Cards beschikbaar voor verschillende doeleinden; Associated Website, Video or Playlist, Fan Funding, Fundraising en Merchandise. Per video kun je maximaal 5 YouTube Cards toevoegen.

Je kunt de tijdcode instellen waarop de YouTube Card in je video actief moet worden. Er verschijnt dan een melding rechtsboven in je beeld. Wanneer je daarop klikt verschijnt de YouTube Card aan de rechterkant in je video. Door op het kruisje te klikken laat je de YouTube Card weer verdwijnen.

In deze video wordt het door YouTube zelf uitgelegd;

Meer info over YouTube Cards;
Google.com – Over YouTube Cards
Reelseo.com – YouTube Interactive Cards Tips